Batwoman tv-serie in aantocht?

Nadat in mei bekend werd dat Batwoman deel zou gaan uitmaken van het jaarlijkse Arrowverse crossover evenement (een overkoepelende verhaallijn die zich afspeelt over meerdere Arrowverse tv-series heen) hoopten fangirls al op een eigen tv-serie van de lesbische superheldin. Deze lijkt er nu ook daadwerkelijk aan te komen zoals TVLine rapporteert.

De serie wordt geproduceerd door het team van Greg Berlanti, de man achter de verschillende CW Arrowverse tv series. Caroline Dries, bekend van Vampire Diaries en Smallville, schrijft het script. Men is nog op zoek naar een actrice die Batwoman, oftewel Kate Kane, gaat spelen. Hierbij heeft men de voorkeur voor een lesbische actrice die tussen de 25 en 29 jaar oud is.

Mocht de introductie van Batwoman in de crossover succesvol zijn dan zien we de eerste afleveringen van de serie waarschijnlijk in 2019.

Leuk weetje: in de originele comics had Batwoman een relatie met detective Maggie Sawyer die we nu vooral kennen als (ex)vriendin van Alex Danvers in Supergirl.